Second Female

Al sinds de lancering in 2000 in Kopenhagen, is het de missie van Second Female om vrouwelijke, draagbare, mooi ontworpen kleding te maken. Het Scandinavische merk is klassiek en toch hedendaags. Met mooie kleuren en verfijnde prints weet Second Female altijd haar eigen draai te geven aan die trends van het moment.

Munthe

Sinds de oprichting van Munthe plus Simonsen in 1994, is het merk enorm gegroeid. In 2014 werd het merk opnieuw gelanceerd door Naja Munthe onder de naam Munthe. Vandaag de dag staat het merk bekend om haar hoge kwaliteit kleding die zowel feestelijk, relaxed als modern is, waarbij prints de boventoon voeren.

Swildens

In elke collectie verrast het merk met zijn mix van vrouwelijke en vintage stijlen, allemaal geassocieerd met de klassieke kenmerken van herenkleding en een chique Parijse stijl.

Bepaalde stukken zijn iconisch geworden bij Swildens: de overall, het hemd van de man, het roken en de Bohemian rok geven een look die zowel casual als verfijnd is.

American Vintage

Eerlijke mode voor elke persoonlijkheid. Sober en modern. Dat is American Vintage. Het merk ontwerpt casual gesneden stukken van natuurlijke materialen. American Vintage werd in 2005 door Fransman Michaël Azoulay opgericht. Geïnspireerd door zijn reizen naar de VS, geeft hij het merk een eigen identiteit: vrije wil.

Rabens Saloner

Als je een kledingstuk van Rabens Saloner draagt, val je op. Zo niet door het ontwerp, dan door de luxe stoffen, die vaak met de hand gemaakt en met de hand geverfd worden door kleine handwerkslieden in Azië. Het is een zich steeds verder ontwikkelende reis voor Birgitte Raben om nieuwe, opwindende mensen te vinden en te helpen die haar universum helpen creëren.

Samsøe & Samsøe

Met een knipoog naar het Scandinavische erfgoed, wordt Samsøe & Samsøe gekenmerkt door een draagbare esthetiek die de utilitaire energie van de straatstijl in Kopenhagen combineert met een typisch Scandinavische geest. Collecties overstijgen trends, gebaseerd op de gerenommeerde designtraditie van Denemarken om te resulteren in minimalistische, betaalbare en toegankelijke mode met een duidelijke Scandinavische look.

MOLIIN

De Deense Lotte Mollin heeft inmiddels veel ervaring in de modewereld als de ontwerpster in 2013 besluit haar eigen merk te beginnen. Haar wens: een vrouwelijke collectie met een rauw, cool randje. Geïnspireerd door de urban lifestyle, maakt zij kleding voor de moderne vrouw, veelal met grafisch design.

French Connection

French Connection is een innovatief Brits merk dat prachtige tijdloze kleding ontwerpt voor vrouwen en mannen. Sinds French Connection in 1972 het daglicht zag, heeft het merk een passie voor design. Naast kleding creëert het label accessoires en lifestyle producten. Alle creaties krijgen vorm in het hoofdkwartier in Londen.

Poppy Field

Jade en Benoît,
een jong stel Franse dertigers heeft een gedeelde passie: reizen. Na enkele maanden over de hele wereld gereisd te hebben, vestigden ze zich uiteindelijk in Bali, waar de Indonesische cultuur volkomen logisch voor hen was!

Jade komt uit de Parijse mode en heeft altijd een sterke smaak gehad voor mooie dingen. Het lag daarom voor de hand dat zij, naast Benoit, besloot om een merk te creëren dat vertegenwoordigt wat ze zijn, met een Boheemse, creatieve en authentieke reeks.

MKT Studio

MKTstudio (my Knot Tie) is een creatieve studio, opgebouwd uit verschillende persoonlijkheden, allemaal gepassioneerd ….

Het is geïnspireerd op de grote namen uit muziek en films en iconen uit de jaren 70, 80 en 90, zoals PATTI SMITH, DEBBIE HARRY, COURTNEY LOVE of KATE MOSS en ALEXA CHUNG vandaag.

Lois Jeans

Wij zijn Lois, opgericht in 1962 in Spanje opgericht. Bij Lois geloven we in een tijdloze garderobe die langer meegaat dan de fast fashion. In plaats van seizoenscollecties te maken, streven we naar kleding die het hele jaar door gedragen kan worden.

Chie Mihara

Chie Mihara lanceerde haar lijn in Elda, Spanje, in 2002 om vrouwen een andere soort schoenen aan te bieden. Vrouwen die ontwerpen voor vrouwen, waarbij design en comfort samensmelten. “We’re mothers, working women, active women!” she said, “and we should have shoes that match our needs. We want to look femenine, beautiful, attractive but without giving up comfort”.

Birds on the Run

Leuk je te ontmoeten! We zijn een Amsterdams modelabel en we zijn onze eigen accessoires aan het maken sinds 2014. Onze collectie bestaat uit spannende sjaals, hoeden, kussens, handdoeken, pins en alles wat verder leuk is in onze designs of prints. Onze ultieme droom is om jouw favoriete lifestyle merk te worden!

Another Label

Mode verandert elk moment, wat nu trending is in New York is een dag later oud nieuws in Parijs. Bij Another Label mengen we de trends van vandaag met klassiekers van gisteren, met een knipoog naar “hey, it’s already tomorrow somewhere”.  Altijd op zoek naar een andere invalshoek om betaalbare, kwalitatieve kleding te maken.

IBANA

‘Elegance never fades’ is IBANA’s filosofie sinds 2007. Deze visie leidde tot vele collecties met veel leer, knitwear, en (fake) fur stukken. IBANA zorgt voor een gevoel van elegantie, kracht en natuurlijke schoonheid waar elke vrouw naar smacht. Ontworpen voor en door vrouwen, en dat is te merken.

Madam Stoltz

De drijvende krachten achter het concept van Madam Stoltz zijn fantasie, creativiteit en een avontuurlijke geest geweest. Deze drijfveren gecombineerd met een diepe fascinatie voor de Aziatische stijl van leven en de mogelijkheid om kansen te benutten, resulteerde begin jaren 90 in het ontstaan van een prachtig bedrijf dat vandaag de dag is gevestigd op het Deense eiland Bornholm (het geboorte eiland van Pernille).