Second Female

Al sinds de lancering in 2000 in Kopenhagen, is het de missie van Second Female om vrouwelijke, draagbare, mooi ontworpen kleding te maken. Het Scandinavische merk is klassiek en toch hedendaags. Met mooie kleuren en verfijnde prints weet Second Female altijd haar eigen draai te geven aan die trends van het moment.

Swildens

In elke collectie verrast het merk met zijn mix van vrouwelijke en vintage stijlen, allemaal geassocieerd met de klassieke kenmerken van herenkleding en een chique Parijse stijl.

Bepaalde stukken zijn iconisch geworden bij Swildens: de overall, het hemd van de man, het roken en de Bohemian rok geven een look die zowel casual als verfijnd is.

Samsøe & Samsøe

Met een knipoog naar het Scandinavische erfgoed, wordt Samsøe & Samsøe gekenmerkt door een draagbare esthetiek die de utilitaire energie van de straatstijl in Kopenhagen combineert met een typisch Scandinavische geest. Collecties overstijgen trends, gebaseerd op de gerenommeerde designtraditie van Denemarken om te resulteren in minimalistische, betaalbare en toegankelijke mode met een duidelijke Scandinavische look.

Louizon

Studio Louizon is ontstaan uit een gezinsavontuur waar verschillende culturele en artistieke universums elkaar ontmoeten.
Het is halverwege tussen etnische en stedelijke mode waarin de collecties van het merk zich nestelen.

Met de wens om een vrouw te kleden die op hen lijkt, zowel elegant als natuurlijk, creëren de Louizon-meisjes unieke stukken met bohemien accenten, waarin men zich goed voelt.

MKT Studio

MKTstudio (my Knot Tie) is een creatieve studio, opgebouwd uit verschillende persoonlijkheden, allemaal gepassioneerd ….

Het is geïnspireerd op de grote namen uit muziek en films en iconen uit de jaren 70, 80 en 90, zoals PATTI SMITH, DEBBIE HARRY, COURTNEY LOVE of KATE MOSS en ALEXA CHUNG vandaag.

Poppy Field

Jade en Benoît,
een jong stel Franse dertigers heeft een gedeelde passie: reizen. Na enkele maanden over de hele wereld gereisd te hebben, vestigden ze zich uiteindelijk in Bali, waar de Indonesische cultuur volkomen logisch voor hen was!

Jade komt uit de Parijse mode en heeft altijd een sterke smaak gehad voor mooie dingen. Het lag daarom voor de hand dat zij, naast Benoit, besloot om een merk te creëren dat vertegenwoordigt wat ze zijn, met een Boheemse, creatieve en authentieke reeks.

Petite Mendigote

WAAROM DE NAAM PETITE MENDIGOTE? Mendigote in het Oudfrans betekent bedelaar. Ik koos deze naam omdat het Parijs opriep en een heel Franse weerklank had. Petite Mendigote is ook de heldin van het beroemde en oude lied La klaagte de la Butte; ‘Kleine Mendigote, ik voel je handboei in de palm van mijn hand …’

cras Copenhagen

Cras is a Copenhagen-based label bringing a hyper-glamorous, upbeat aesthetic to responsibly made pieces. Cras only works with sustainable materials in order to reduce emissions, pesticides and the use of natural resources. The label’s collections will be made using certified recycled polyester from plastic waste, certified organic cotton, biodegradable and sustainable Lenzing Tencel™, sustainable ECOVERO™ viscose, low impact sustainable ISKO Earth Fit™ denim and wool.

Lois Jeans

Wij zijn Lois, opgericht in 1962 in Spanje opgericht. Bij Lois geloven we in een tijdloze garderobe die langer meegaat dan de fast fashion. In plaats van seizoenscollecties te maken, streven we naar kleding die het hele jaar door gedragen kan worden.

Chie Mihara

Chie Mihara lanceerde haar lijn in Elda, Spanje, in 2002 om vrouwen een andere soort schoenen aan te bieden. Vrouwen die ontwerpen voor vrouwen, waarbij design en comfort samensmelten. “We’re mothers, working women, active women!” she said, “and we should have shoes that match our needs. We want to look femenine, beautiful, attractive but without giving up comfort”.