Leveringsvoorwaarden

Verzendkosten

De meeste voorradige artikelen heb je binnen 72 uur in huis. Er worden geen verzendkosten berekend vanaf 75 euro (vijfenzeventig). Onder de 75 euro (vijfenzeventig euro) bedragen de verzendkosten 7,50 euro (zeven euro vijftig).

Voor de Beriozka.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 14 (veertien) dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. LET OP: voor een bestelling buiten Nederland gelden verzendkosten van 15 euro (vijftien euro).

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet -naar jou gewenste bestelling-  geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

 

Retourneren

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Retourneren is te allen tijde voor rekening van de klant. Dit geldt tevens voor items uit de sale. We brengen verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Je kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 (veertien) dagen
  • als het item compleet is
  • in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om:

  • items die duidelijk gebruikt/gedragen zijn
  • Verpakking is dusdanig beschadigd, kaartjes van het item zijn verdwenen etc.

(Retour)adres:

Beriozka

Herenstraat 61

2271 CB Voorburg

The Netherlands

 

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde item in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

 

Sale items

Verzendkosten bij het retourneren van sale items worden wel berekend.

 

Geldzaken

Zodra het (de) item(s) is (zijn) geretourneerd en Beriozka.nl alles in goede orde heeft ontvangen -compleet, ongedragen en compleet-  zal het bedrag van het (de) desbetreffende item(s) direct worden teruggestort.

Iban NL64 RABO 0179941178

Swiftcode RABONL2U

 

Contact

Voor vragen over de bovenstaande voorwaarden/bestellingen?

Neem dan contact op met Beriozka.nl:

 

(Retour)adres:

Beriozka

Herenstraat 61

2271 CB Voorburg

The Netherlands

Tel.: +31 70 38 68 668

E-mail: info@beriozka.nl

Iban NL64 RABO 0179941178

Swiftcode RABONL2U